Coafură și make-up II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
viorela
Posts: 178
Joined: 22 Nov 2012, 20:31
Location: Chisinau

Re: Coafură și make-up II

Post by viorela »

Tancha,merci mult pentru sustinere! chiar cu asa scop am intrebat..si merci mult pt sfaturi de asemenea!


User avatar
tibberoon
Posts: 225
Joined: 02 Mar 2012, 13:49
Location: Chisinau
Contact:

Re: Coafură și make-up II

Post by tibberoon »

scarletteo eu personal nu am vazut nimic rau in mesajul Anei . Ea va scris sa postati o poza pentru ca e clar lucru ca cineva care nu a purtat nici o data smokey eyes sau un machiaj mai strident , se va simti incomod ... dar , nu inseamna ca a fost urit .

Apropo , a-ti scris acolo de pretul coafurei de 1000 lei si nu imi este clar ... pretul pachetelor de nunta la ei incep cu 1100 - 1600 . Sau nu a-ti luat pachet si a-ti achitat separat ?

Nu voi repeta ce am scris si pe mama.md - dar foarte mult conteaza sa stie si miresele ce doresc si sa isi expuna gindurile si mesterilor . Cel putin , sa zica ce nu le place categoric , si deja e mai usor de lucrat .

Eu inca nu m-am inscris nicaieri )) poate in curind ma decid si eu ...


http://tibberoon.wordpress.com/
Niagarcik
Posts: 122
Joined: 16 Jul 2012, 21:52

Re: Coafură și make-up II

Post by Niagarcik »

eu sunt de acord cu Tancha, rezistenta coafurii depinde in primul rind de tipul acesteia. Eu personal, o sa optez pentru un coc, insa nu m-am gindit in ce fel inca. la inceput ma complicam si eu, in fiecare zi ma uitam la coafurile dnei schimbator si visam la a mea. Eram gata sa ma inscriu la ea pina mi-a venit mintea la cap si mi-am dat seama de anumite lucruri, si in sfirsit am hotarit sa imi faca coafura mesterul la care merg eu (cred ca de 2 ani deja)...ea stie tot despre parul meu..incepind de la ce fel de vopsea imi merge terminind cu ce tip de lac imi rezista mai mult coafura...si astfel toata operatia asta chiar si cu pregatitul parului inainte de nunta (vopsit, frezat, masti) nu o sa ma coste o avere...Eu totusi, va sfatuiesc sa va alegeti un mester la care sa fie posibilitatea sa mergeti inainte de nunta la careva proceduri, ca el sa faca cunostinta cu parul, pu ca noi stim ca fiecare din noi avem vreo problema, la care e rar, des, subtire, neascultator, s.a.m.d.
Eu va doresc succes ;)


Image
christa
Posts: 62
Joined: 06 Apr 2010, 23:00

Re: Coafură și make-up II

Post by christa »

Niagarcik, ai mai facut coafuri de seara la mesterul tau, au rezistat bine? Daca da atunci nu iti face griji. Eu cred ca fiecare mester are un domeniu in care exceleaza si sa le faca pe toate la fel de bine nu e posibil. Iata ca am patit eu la nunta mea: am mers la doamna care ma tundea deja de 7 ani, am avut si flori vopsite in par, am fost model pentru elevii ei la coafuri, concursuri, de fiecare data gratuit, aveam incredere totala si de cate ori mergeam la ea imi spunea ca totul va fi bine la nunta si sa nu imi fac griji. In ziua nuntii am venit cum am stabilit la ora 7 dimineata si am asteptat exact o ora ca sa inceapa coafura, ea era ocupata cu alta clienta si imi spunea ca o sa reuseasca, am iesit din grafic cu 30 min, doar datorita fetei care m-a machiat. Am ajuns acasa si parul a inceput sa se desfaca cate un pic. La nunta in timpul dansurilor simteam cum pierd agrafele, deja la masa mare era un mic dezastru iar la taiatul tortei aproape toate agrafele cazute si nici urma de coafura. Asta eu o vad acum cand ma mai uit la pozele de la sfarsitul nuntii. Norocul meu a fost ca aveam breton orizontal care arata bine si in pozele facute din fata nu se vede ce e in spate. La nunta m-am distrat enorm si nu am lasat acest lucru sa imi strice ziua. De atunci nu i-am mai calcat pragul. Acum voi fi nasa si analizez mult mai bine ofertele:)


Capsunica
Posts: 220
Joined: 19 Jul 2012, 19:31

Re: Coafură și make-up II

Post by Capsunica »

Fetelor, eu niciodata nu m-am coafat si machiat la Nelly si Victoria Schimbator.. Credeti ca e important ca eu sa-mi vopsesc parul si alte proceduri (inainte de nunta) de genul tot aici? Sau pot sa fac asta si in alta parte? Ma gindesc ca per general, destul de scump o sa-mi iasa, daca fac si toate procedurile...


mirabellla
Posts: 280
Joined: 20 Feb 2012, 11:12

Re: Coafură și make-up II

Post by mirabellla »

Capusunica eu personal am fost la cosmeticiana mea la care merg de mult timp ca sami pregatesc tenul....... si la vopsit parul (sunt blonda) tot la mesterul care de obicei merg ..... si in ziua nuntii doar am foat machiat si coafata de Victoria si Nelly :)


User avatar
marinka2090
Posts: 23
Joined: 06 Jun 2012, 14:47

Re: Coafură și make-up II

Post by marinka2090 »



Niagarcik
Posts: 122
Joined: 16 Jul 2012, 21:52

Re: Coafură și make-up II

Post by Niagarcik »

christa wrote:Niagarcik, ai mai facut coafuri de seara la mesterul tau, au rezistat bine? Daca da atunci nu iti face griji. Eu cred ca fiecare mester are un domeniu in care exceleaza si sa le faca pe toate la fel de bine nu e posibil. Iata ca am patit eu la nunta mea: am mers la doamna care ma tundea deja de 7 ani, am avut si flori vopsite in par, am fost model pentru elevii ei la coafuri, concursuri, de fiecare data gratuit, aveam incredere totala si de cate ori mergeam la ea imi spunea ca totul va fi bine la nunta si sa nu imi fac griji. In ziua nuntii am venit cum am stabilit la ora 7 dimineata si am asteptat exact o ora ca sa inceapa coafura, ea era ocupata cu alta clienta si imi spunea ca o sa reuseasca, am iesit din grafic cu 30 min, doar datorita fetei care m-a machiat. Am ajuns acasa si parul a inceput sa se desfaca cate un pic. La nunta in timpul dansurilor simteam cum pierd agrafele, deja la masa mare era un mic dezastru iar la taiatul tortei aproape toate agrafele cazute si nici urma de coafura. Asta eu o vad acum cand ma mai uit la pozele de la sfarsitul nuntii. Norocul meu a fost ca aveam breton orizontal care arata bine si in pozele facute din fata nu se vede ce e in spate. La nunta m-am distrat enorm si nu am lasat acest lucru sa imi strice ziua. De atunci nu i-am mai calcat pragul. Acum voi fi nasa si analizez mult mai bine ofertele:)
imi pare foarte rau de experienta ta neplacuta...eu imi voi face un coc, fara breton, iar cocul ma gindesc sa fie sub voal...si numaidecit o sa ma duc la proba, ca sa vedem cum il vom face...sper sa nu am neplaceri :roll:


Image
User avatar
WonderlandBride
Posts: 59
Joined: 28 Jan 2013, 10:53

Re: Coafură și make-up II

Post by WonderlandBride »

Nu cunoașteți vreun specialist bun din regiunea Orheiului sau totuși, chiar dacă fac nunta acolo, ar fi bine să merg la cineva din Chișinău? Din ce am văzut în ceea ce ține de coafuri, îmi place Victoria Schimbător foarte mult ca stil și nu văd cum aș putea apela la altcineva. Problema e că nunta o fac în regiunea Orheiului și mă gândesc cât timp o să îmi ia să merg până în Chișinău doar pentru coafură. Pentru buchetul miresei mai trimit eu pe altcineva, dar pentru coafură oricum trebuie să merg singurică.

Fetelor în aceeași situație: ce ați făcut?


mirabellla
Posts: 280
Joined: 20 Feb 2012, 11:12

Re: Coafură și make-up II

Post by mirabellla »

WonderlandBride tu ai nevoe doar de coafura????

cauta in odnoklasniki daca ai profil pe : Elena Cosciug (Savciuc) 28 лет Orhei-Chisinau, Молдова

ea este din orhei intra si vezi lucrarile ei poate iti plac, ea este machioza si intrebo cu cine lucreaza ea din specialisti pentru coafuri :)

succes!!!!!!!


Post Reply