Sala de nunti II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
anghelus.daniela1995@yahoo.it
Posts: 1
Joined: 13 Dec 2015, 13:33

Re: Sala de nunti II

Post by anghelus.daniela1995@yahoo.it »

Salut fetele. Am o intrebare pentru fostele mirese care au sarbatorit nunta in Turnul Alb din Costesti. Imi puteti spune cum este acolo? Ati fost multumite? Eu caut o sala si nu stiu care sa alegem ca sa fie buna si nici tare scumpa.


viorulz
Posts: 3
Joined: 28 Oct 2015, 17:59

Re: Sala de nunti II

Post by viorulz »

Merci de info N&R, noi deja am hotarit si am rezervat sala Leogrand, nu am auzit niciodata pareri rele de ei plus la asta ca in paketul de 65EUR intra si bauturi alcoolice si nealcoolice din partea lor si este servit nelimitat pe durata evenimentului. Deci nu trebuie sa iti faci griji sa cumperi din alta parte. Daca vrei sa iti aduci bauturile tale ei deja iti pun o taxa adaugatoare.


krystyncik
Posts: 1
Joined: 11 Dec 2015, 09:55

Re: Sala de nunti II

Post by krystyncik »

Fetelor va rog mult sa imi recomandati restaurante pentru 150-200 persoane, in chisinau


Molly
Posts: 5
Joined: 06 Jan 2016, 14:40

Re: Sala de nunti II

Post by Molly »

Salut fetele, ne-a placut sala GOLDEN LION ( bd, Moscova) , daca stie cineva, retraiesc mult din cauza ca nu stiu multe despre ea, cu toate ca am mai citit aici pe forum ea, cum e mincarea, deservirea, cum stau cu furatul ., Daca cunoasteti ceva info, va rog mult


User avatar
marcelushka
Posts: 700
Joined: 15 Jun 2010, 23:00
Location: Chisinau

Re: Sala de nunti II

Post by marcelushka »

Molly wrote:Salut fetele, ne-a placut sala GOLDEN LION ( bd, Moscova) , daca stie cineva, retraiesc mult din cauza ca nu stiu multe despre ea, cu toate ca am mai citit aici pe forum ea, cum e mincarea, deservirea, cum stau cu furatul ., Daca cunoasteti ceva info, va rog mult
Molly e foarte dificil sa alegi sala potrivita, dar trebuie sa iti asculti si intuitia, ce tine de Golden Lion, pot sa iti spun doar cuvinte de bine, daca ai mai rasfoit poate ai si gasit pareri. Uneori noi cei care va facem evenimentul mai frumos, cei care lucram, pina a ajunge voi, in spatele cortinei, vedem multe lucruri, si aici apar si parerile despre multe sali. Personal iti recomand, sunt foarte receptivi, si o echipa cu care vrei sa mai lucrezi.
Eu am facut la ei si decor, si candy bar de citeva ori, si sunt bravo. Deja ramine tu sa decizi.


danielacolesnic
Posts: 1
Joined: 11 Jan 2016, 14:46

Re: Sala de nunti II

Post by danielacolesnic »

Salutare la toata lumea!!!! si-a serbaat cineva nunta la " Sala ceremoniilor favorite" de pe Calea Iesilor???? pareri? opinii?


Sandutsa
Posts: 17
Joined: 25 Nov 2015, 15:12

Re: Sala de nunti II

Post by Sandutsa »

Salu miresuici 2016, facem nunta in octombrie 2016 si astazi am fost pe la citeva sali, si abia asteptam sa vin acasa si sa va scriu pe forum ce-am vazut si ce-am auzit...

Prima sala vizitata a fost GOLDEN LION de pe bl. Moscovei - am fost foarte incintati de ambele sali, si verde si rosie. Vorbisem cu doamna Olga, ea ne-a aratat totul, ne-a explicat ce si cum. Meniul sunt de 2 feluri care le propun ei: 1. de 700 de lei (foarte multa mincare) si 2. de 800 sau noua cum ne-a zis ca e cu reducere 750 (la fel foarte multa mincare doar mici diferente) in primul sunt racituri in al 2 in loc de ele este jambon. + la toate cheltuielile pentru persoane se mai adauga 400 de lei pentru fiecare chelner + 400 de lei pentru administrator care va avea atunci seara grija de toate + 200 de lei pentru fiecare membru din echipa artistica + daca aveti copii deja maricei care stau la masa singuri 200 de lei de copil. Meniul 2 care la-m ales noi contine 17 feluri de bucare + muraturi.
Se ofera GRATIS - decorul salii foarte frumos vreau sa va spun, nu inteleg de ce trebuie sa cheltuim bani aiurea pentru decorare daca sala ofera arca frumoasa si covoras rosu si chestiilea astea care stau pe marginile covorului cu flori, nu stiu cum se numesc + numere pe masa, panoul informativ cu amplasarea oaspetilor, boluri pentru bani, prosoape daca aveti nevoie. Chiar cind venisem ei amenajau sala pentru cumetrie, foarte frumos decorat de ei gratis, parintii au adus doar numele din baloane a copilului si baloane.
Fourchette-ul e pe seama mirilor.

Apoi am fost la GARDEN PALACE de pe Alecsandri 8, am fost foarte entuziasmati de gradina pe care o au, terasa frumoasa, exact daca vrei sa-ti faci inscrierea in aer liber acolo e foarte frumos. Cand am ajuns sa vorbim despre meniu aici a fost uimirea noastra ca preturile incep de la 750 de lei si continua la infinit. Daca la GOLDEN LION esti sigur din ziua cind dai avansu ca ai suma cutare shi nu se mai adauga nimic, pai aici abia cu 2 sapt inainte nu eveniment te trasneste cu preturile. Mi-au facut aluzii ca putem ajunge si la 1200 de lei. Vriun meniu orientativ nu ni sa oferit, insa ni s-a dat o carte groasa de vrio 3 degete cu felurite mancaruri, fructe de mare etc... sosuri din mango su nucsoara, carne de vitel cu sosuri de ananas si nushtiu mai ce acolo. Intr-un cuvint ne-am aprins de frumusetea localului si ne-am dezamagit de meniu si de nesiguranta care ne ofera ei.

Al treilea a fost PALLADIUM in spate la manej. Sala e frumusica, maricica. Femeia de acolo tot n-a putut sa ne ofere un meniu sigur sau orientativ insa ne-a zis ca un meniu bun de 14 feluri de bucate ajunge la 780 de lei si daca vrei ca ei sati faca si masa de fourchette + 90 de lei de persoana si ai si fountaine de ciocolata si fructe si candy bar si apa minerala si "dulce". Fourchette-ul mi-a zis ca il fac afara.. nu prea mi-a placut ideea asta. Ofera si ei decor adica arca si nr pentru mese si panoul, doar ca arca era cam demodata, si am avut asa un iz de vechi de la aceasta sala. Deservirea este inclusa in pret, echipa artistica 250 de lei de persoana.


Vitaminka
Posts: 10
Joined: 18 Jan 2016, 02:01

Re: Sala de nunti II

Post by Vitaminka »

Salutare fetelor ! As dori sa aflu ceva informatie de la fostele miresuici despre " La Vista " ... pret,deservire,mincarea ...am cauta pe forum ,insa nu am gasit practic nimic. Mie si VS ne-a placut mult sala mare , insa nu ne putem decide ce sa alegem Sala de Aur sau La Vista .Ajutati-ma va rog cu o parere ,din pacate noi locuim peste hotare si alegerea salii o facem doar cu ajutorul tururilor virtuale . Multumesc .


victoriab94
Posts: 3
Joined: 18 Jan 2016, 11:05

Re: Sala de nunti II

Post by victoriab94 »

Buna ziua
as dori sa intreb daca cineva a sarbatorita nunta la Sala de Aur? ce pret are meniul? care sunt bonusurile?
multumesc mult


Vitaminka
Posts: 10
Joined: 18 Jan 2016, 02:01

Re: Sala de nunti II

Post by Vitaminka »

victoriab94 wrote:Buna ziua
as dori sa intreb daca cineva a sarbatorita nunta la Sala de Aur? ce pret are meniul? care sunt bonusurile?
multumesc mult

Bonusuri la Sala de Aur

Joi, vineri, sîmbătă şi duminică, începănd cu 140 de invitaţi şi costul meniului de 880 lei pentru o persoană, beneficiaţi de următoarele bonusuri:

Masa cu dulciuri: ceai, cafea, fructe în asortiment, biscuiţi în asortiment, ciocolate, prăjituri, jeleuri şi sufleuri etc.
Masa-aperitiv, cu băuturi alcoolice: bere rece la halbă, vin alb şi roşu, fructe uscate, seminţe în asortiment, aperitive cu caşcavaluri şi prosciutto.
Masa de serviciu pentru echipa artistică (muzicieni, dansatori, fotografi, etc.), pentru 10 persoane (bucate identice cu meniul pentru oaspeţi).
Complex de întîmpinat oaspeţii: arcă, scaun, masă, suport pentru cartea nunţii, bol şi coş pentru bani.
Stativ cu orarul ceremoniei, care indică orele de desfăşurare a ceremoniei şi etapele ei.
Panou pentru a fixa schema aşezării la mese, indicatoare pentru mese.
Suport pentru baner personalizat.
Camera mirilor.
Camera echipei artistice (muzicieni, dansatori, etc.).
Efecte speciale pentru primul dans: lumini specializate, laser şi fum sau confetti (la alegere).
Îngheţată sau havuz din ciocolată.
Achitarea chiriei rochiei de mireasă în salonul "Legenda".
Terasă bine amenajată în curte, balcon pe întreg perimetrul sălii şi parcare păzită.
Decorul sălii (buchete cu flori vii pe mesele de sărbătoare, pe masa mirilor şi pe balustradă sau candelabre cu lumînări).
!Dacă depăşiţi 170 de invitaţi, mai primiţi gratis:
Tortul Sala de Aur.
O surpriză muzicală (unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi cu un recital muzical de pînă la 45 min.).


Post Reply