Dupa un an de la căsătorie in sfirsit scriu si experienta pe care am avut-o la Butoias, sala Anotimpuri.
Daca va prețuiti banul vostru, sau a patintilor si vreti sa treaca totul bine, fara un cap de nervi, evitati acest restaurant. Cuvinte nu imi ajung pentru a scrie trairile care le-am avut noi mirii si parintii. Din suflet va spun nu scapati banul in mina lor..dupa asta o sa va învîrtească ca pe degete..
Pretul nu era stabilit de la bun inceput, argumentul era ca posibil sa fie modificari..in caz ca se scumpeste produsele..au scumpit considerabil.
Sau schimbat 3 manageri pina la nunta noastra..toti spuneau ofertele in felul lor..adica se schimbau, nu spre binele nostru..
La inceput totul era bine si frumos..pina nu sa apropiat saptamina nuntii...
Mincarea nici pe aproape nu avea gramajul care trebuia sa fie, mesele pareau goale,
Am cumparat foarte multe fructe si dulciuri pentru furset, ca sa nu ajungem la mijloc de nunta si oamenii sa nu aiba ce minca..ce credeti, asa si a fost.
Am luat cafeaua si ceaiul de la ei(nelimitat au spus, pe numar de persoane si atit)..ca sa ne ofere decorul gratis (rahat de decor, ceea ce trebuie sa fie in fiecare sala, nimic deosebit) pina la urma, am inteles de la oaspeti ca i sau spus, ca cafeaua sa terminat, adica nelimitatul..
Cind ne-am asejat la masa, noi miri, si nu era nici un chelner la masa noastra, mi se usca in gura si de emotii si de caldura, nu avea cine sa-mi toarne apa. Un prieten la rugat pe chelnerul de la masa lor sa-i toarne vin din ulcior, i sa spus ca acolo nu e vin, e suc. Au fost si chelneri aroganți.
In timpul dansului, cine era pe scaun simtea cum se cutremura podeaua, sincer sa va spun imi era frica sa nu se darime si sa ajungem la 1 etaj.
De la bun inceput am intrebat daca baia o sa fie doar a noastra si nu va trebui sa o impartim si cu alta sala, sa spus ca fiecare sala are baia sa..minciuni, oamenii stateau in rind la baie, cu 2 etaje in jos..in subsol..deoarece mai era o nunta in sala mica.
Cind se aduceau mincarurile mai speciale, nici un farmec, simplu, ca la cantina.
Stingeau lumina in sala cind i se scula managerului, cred ca sa faca economie, cind m-am adresat la el sa aprinda, a spus infrinat "cine sa va inteleaga, ba sa sting ba sa aprind" am discutat cu rudele, cine era responsabili de nunta, nimeni nu a dat asa comanda.
Camera de cadouri foarte sus, in mansarda, greu de deplasat si tiriit cadourile.
Stiti, asta am scris la general, multe acum mi-au zburat din cap..ca sa vi le scriu pe toate, am nevoie de mult timp, sa le ingramadesc.
De ce am ales aceasta sala? Vroiam ceva cu natura, vroiam caatare afara sa facem intilnirea oaspetilor, la inceput totul era posibil...in ajun de sarbatoare, nu. Nu sa meritat pretul meniului, ce a depasit de 960 lei, dar la inceput se spunea ca meniul mediu e la 650 lei. Si nu am dat comanda de mari delicatese.
Dragi mirese, alegeti sala cu cap, interesativa bine ce vreti sa alegeti si nu faceti ca mine..ca a doua zi, la zama, sa nu vorbesti despre ziua de ieri cu plăcere, dar cu lacrimi de crocodili, ca a 2 zi am auzit foarte multe de la oaspeti..parinti..care nu vroiau sa-mi strice satbatoarea..mi-au spus a 2 zi, peste citeva luni..