Sala de nunti II

Totul pentru și despre planificarea unei nunți.
Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Sala de nunti II

Post by Sweety »

Acesta a și fost scopul mesajului meu - de a informa viitoarele mirese asupra chestiilor de care trebuie să țină cont ;)

Olecika, nu știu ce au schimbat, dar anul trecut era un administrator (dl Victor) cu care am discutat aproape toate întrebările și era dl Veaceslav - cel ce ”se ocupa” de chestiile ce țin de sală și de chelneri. Dacă au făcut concluzii și, respectiv, schimbări - bravo lor! Într-adevăr păcat să renunți la posibilitatea de a organiza evenimentul într-un loc atît de frumos din cauza iresponsabilității cîtorva persoane...

Heyapple, 800 lei? Mă gîndeam că vor majora prețul, dar chiar la 800... Deacord, e scumpușor... Noi cu așa preț nu mai făceam acolo... :))


User avatar
Aleena
Posts: 468
Joined: 03 Mar 2012, 13:05

Re: Sala de nunti II

Post by Aleena »

Acum 30 min m-am intors de la o nunta care a avut loc la Marry Me.
Maine seara va scriu impresiile.
V-am pupat pe toate!


Alina Braileanu:

Image
User avatar
Aleena
Posts: 468
Joined: 03 Mar 2012, 13:05

Re: Sala de nunti II

Post by Aleena »

Iertata-mi fie intarzierea. :oops:

Deci ,restaurantul MARRY ME.

Nunta la care am mers a avut loc in sala de la et4.


Ce mi-a placut:

-salile mari (la o nunta de 100 oameni mai ramanea foarte mult loc pentru dans)
-mancarea bunicica
-interierul foarte placut (cu exceptia catorva detalii de decor,gen ingeri fara cap si veioze care au la baza cai cu jumatate de trunchi...poate sunt eu inapoiata,insa nu le-am vazut locul intr-un asemenea restaurant)
-izolarea fonica buna (mai era o nunta la et 2,si muzica de acolo nu se auzea deloc in sala noastra,insa nu stiu cum ar fi fost in cazul in care ar mai fi fost o petrecere la et 3)
-curatenia. Foarte curat si ingrijit peste tot!!!! Si fetele de masa ideale,fara pete ramase de la alte nunti.
-sistema de conditionare gandita astfel ca nimanui nu-i sufla aerul rece in spate.
- mi-a placut ca la parcare baietii de la securitate au carnetele in care sunt notate numele mirilor ce-si serbeaza nunta in acel local si te ghideaza unde ii gasesti pe cei la care ai fost invitat.
- au 2 lifturi perfect functionabile pe care le folosesc invitatii pentru a ajunge la salile amplasate la etajele superioare.
-luminile!!! Superbe!!! Se modifica in functie de culoarea nuntii aleasa de miri. Si mai au si lumini disco care sunt folosite cand e cazul.
-balconul (nu pot numi ''terasa'' deoarece e foarte ingust,cat sa treaca un om)...la care ajungi direct din sala. Lumea iesea acolo sa savureze o cafea (masa de fourchette era amplasata imediat langa usa ce ducea la balcon),sa fumeze sau pur si simplu sa admire orasul de sus,care noaptea,oferea o imagine minunata,arzind cu mii de luminite.


Ce nu mi-a placut:

-chelneii,cam plictisiti de munca. Trebuia sa tragem de ei ca sa nu uite de noi.Aveam impresia cu sunt studenti care ocazitional au venit acolo,pentru un castig suplimentar.
-parcare,destul de mica si prost organizata.Invitatii lasau masinile pe carosabil,sau blocau alte automobile, si moderatoarea a fost nevoita sa anunte de cateva ori ca se cauta soferul masinii cutare pentru a debloca trecerea...
- la et 4 nu au wc! Si trebuie sa cobori la etajele inferioare.Insa,trebuie sa recunosc,ca pana si aici era o curatenie ideala pe tot parcursul serii.

Astea sunt impresiile mele. Daca luam in considerare ca localul functioneaza primul an,nu e rau deloc,insa mai au ceva de munca pana va fi totul perfect.
Last edited by Aleena on 04 Aug 2014, 12:29, edited 1 time in total.


Alina Braileanu:

Image
Tanya_d
Posts: 57
Joined: 04 Jul 2013, 12:18

Re: Sala de nunti II

Post by Tanya_d »

Vin si eu cu impresii de la Butoias, sala Marinas. Din pacate sunt mai multe lucruri care nu mi-au placut decit mi-au placut.

Mi-a placut:
1. Gradina si terasa;
2. Sala e frumoasa.
3. Cafeaua foarte gustoasa.
Deci cam atit cu placutul;

Nu mi-a placut:
1. In sala era o caldura insuportabila. Nu am simtit sa lucreze vre-un conditioner.
2. Pe servetele de masa (cele de material) erau pete de la nuntile precednte;
3. Chelnerii erau imbracati total neadecvat...Aveau o uniforma de un albastru deschis...in partea de jos aveau un sort lung pina in pamint deasupra pantalonului si in partea de sus o jacheta lunga...Eu am inteles ca s-a ales albastru pentru a corespunde stilului salii, dar parea a fi un echipament a unui muncitor de la constructii...Pentru unii chelneri erau mari aceste uniforme si stateau ca pe cuier, unii din ei chiar le aveau sifonate ...
4. Cind s-a asezat lumea la masa au turnat la fiecare in pahare sampanie, Coca Cola si cogniac ... Nu mi s-a parut ok... Eu nici nu am observat cind mi-a turnat si nici nu m-au intrebat ce o sa beau cum se face de obicei ...Eu nu beau Coca Cola categoric, dar am fost nevoita sa o beau pentru a-mi elibera paharul ca sa pot bea apa;
6. Mincare nu pot sa zic ca era putina, era destula, dar unele bucate nu erau gustoase ... Erau rulouri de vinete umplute cu nuci, nu mi-au placut pentru ca erau tari, dovleceii copti erau si ei cam tari, aveam impresia ca is cruzi. Mulele erau reci si brinza nu era din cea mai proaspata, friptura de porc nu am gustat-o, dar VS a zis ca nu-i place- el fiind un mare amator de friptura; Eu am lasat foarte multa mincare pe farfurie, pentru ca multe din ce gustam nu imi placeau;
7. De obicei cind se aduce mincarea calda, majoritatea localurilor fac surpriza restaurantului, aduc mincarea intr-un mod deosebit, aici nu a fost nimic de genul asta ... poate nu e atit de relevat, dar oricum ...
8. Daca la inceput chelnerii aveau grija sa umple paharele, mai tirziu au pus bautura pe masa si au mers pe principiul de autodeservire.
9. Podeaua in sala nu era curata. Rochia miresei a ajuns sa fie neagra la poale, cu toate ca nu a plouat in acea zi si in momentul cind a intrat mireasa in sala, rochia era curata;

Eu nu as recomanda acest restaurant ... Eu nu sunt pretentioasa si de obicei tind sa vad partea buna a lucrurilor si inchid ochii peste unele nereguli, dar de data asta am ramas dezamagita ... Din cite am citit pe forum pretul per persoana e 800 lei ... E exagerat de mult pentru o asemenea atitudine si deservire si e mare pacat, pentru ca salile is foarte frumoase si imprejurimile la fel!!!
Pina la urma nunta a fost frumoasa, datorita invitatilor veseli, care au dansat pina in ultimul moment... Succese miresuici! Informati-va bine inainte de a face o alegere !!!


viki
Posts: 7
Joined: 30 May 2014, 22:04

Re: Sala de nunti II

Post by viki »

buna fetelor... noi am ales restaurantul ICEBERG din Bacioi. cine mai face acolo nunta si cine au mai facut... ziceti^mi ve rog ce impresie v*ati facut... ce va placut si ce nu va placut,,, mersi anticipat,,,


Sweety
Posts: 79
Joined: 04 Jul 2013, 15:15

Re: Sala de nunti II

Post by Sweety »

Tanya_d wrote:Vin si eu cu impresii de la Butoias, sala Marinas...
Deci, concluziile pe care le-au făcut, pînă la urmă, tot nu sunt suficiente...
Podeaua murdară în genere m-a dat gata, dar și băuturile deja turnate în pahare...
Mare prostie... :cry:


iulianaR
Posts: 6
Joined: 05 Aug 2014, 09:37

Re: Sala de nunti II

Post by iulianaR »

Bună ziua, vreau să întreb dacă a fost cineva la restaurantul La vista?, cum este deservirea? cum este mîncarea? rog frumos impresii, fie pozitive sau negative :)


Olesyk88
Posts: 5
Joined: 25 Jul 2014, 14:43

Re: Sala de nunti II

Post by Olesyk88 »

Bună ziua, vreau să întreb dacă a fost cineva la restaurantul Sala Nuntii Lux de la Ciocana, cum este deservirea? cum este mîncarea? rog frumos impresii, fie pozitive sau negative :)


Tanya_d
Posts: 57
Joined: 04 Jul 2013, 12:18

Re: Sala de nunti II

Post by Tanya_d »

Olesyk88 wrote:Bună ziua, vreau să întreb dacă a fost cineva la restaurantul Sala Nuntii Lux de la Ciocana, cum este deservirea? cum este mîncarea? rog frumos impresii, fie pozitive sau negative :)
Eu am fost, dar citiva ani in urma....Mie mi-a placut foarte mult...Si acum tin minte nunta ceea...Mincarea gustoasa si destula, curat si aranjat ... Unicul lucru care l-am aflat dupa nunta e ca le-au furat din bautura ...dar asta se intimpla aprope in toate restaurantele de la noi :) ...


heyapple
Posts: 74
Joined: 09 Jan 2014, 18:12

Re: Sala de nunti II

Post by heyapple »

Olesyk88 wrote:Bună ziua, vreau să întreb dacă a fost cineva la restaurantul Sala Nuntii Lux de la Ciocana, cum este deservirea? cum este mîncarea? rog frumos impresii, fie pozitive sau negative :)
chiar cu puţin timp în urmă am fost, în sala mică, ce pot să zic, mâncarea foarte gustoasă, îmi e :oops: să spun dar chiar am mâncat din belşug, la foruchette chelnerii s-au prezentat binişor, strângeau farfurioareale şi alte chestii rapid, la masă la fel, amabili, deja spre sfârşitul serii s-a început autodeservirea, chelnerii au dispărut nu ştiu unde, eu personal am stat sub condiţioner, în zadar mi-am schimbat locul, oricum îmi era frig, în sala mare tot era nuntă, chiar de sunt practic peste perete muzica nu s-a suprapus. Alte obiecţii înafară de chelneri dispăruţi spre sfârşit şi condiţioner nu am. Am rămas cu impresii bune.


Post Reply